Vragen? Bel ons op 0850 870738
0
Winkelwagen
€ 0,00
UITLEG APPARATEN /

Biofotonen therapie

Bio Energie Therapie is een samengestelde therapie bij elke behandeling wordt u behandeld met verschillende therapieën. De meest onbekende maar zeer waardevolle therapie is de Biofotonen-therapie.

Biofotonen-therapie vormt namelijk de fundering van ons behandelprotocol. De werking is gebaseerd op het feit dat alle miljarden cellen in uw lichaam zowel intern binnen in de cel als onderling van cel tot cel communiceren met minuscule lichtsignalen, genaamd biofotonen.

Alles werkt met elkaar samen, en is van elkaar afhankelijk. Als die communicatie slecht verloopt omdat er tekorten zijn aan biofotonen, functioneren uw lichaam en uw zelfherstellend vermogen minder goed. Het gevolg is bijvoorbeeld dat gifstoffen zich opstapelen en het aantal, vaak minuscule ontstekingsprocessen in uw lichaam toeneemt. Deze overbelasten uw systeem en veroorzaken chronische klachten en ziekten. Je zou biofotonen kunnen omschrijven als vitamine L (vitamine Licht).

Eindelijk de belangrijkste vitamine die er bestaat. Helaas zijn Biofotonen geen fysieke stofjes die in tabletten passen. Wel zijn ze het lichaam in te stralen met de infrarode lasers gebruikt in onze Biofotonen therapie.
 
Een van de manieren waarop cellen communiceren, is dus via bio-fotonen. Dit zijn zeer zwakke lichtsignalen. Het lichaam kan deze niet zelf produceren, maar alleen opnemen en hergebruiken. U krijgt ze normaal gesproken binnen via zonlicht en voeding. Rauwe, onbewerkte plant-aardige voeding bevat de meeste biofotonen.Gekookte of bewerkte voeding bevat nauwelijks nog biofotonen. Biofotonen zijn hét wetenschappelijke antwoord op het spreekwoordelijke ‘levenslicht’. De mens functioneert trouwens het beste in een zon-rijk zuidelijk klimaat.

De mens komt dan ook oorspronkelijk uit zonrijke gebieden, zoals Zuid-Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Daar is veel meer zon dan in het klimaat van Noord-Europa. Ons Nederlands klimaat verhindert een voldoende biofotonen-opname.

Dit verslechtert verder doordat de meeste mensen te veel binnen zitten, waar de lichtintensiteit 80% minder is dan in direct zonlicht. Als klap op de vuurpijl bedekken we 75% van onze huid met kleding en het kleine beetje rauwe voeding dat we consumeren levert ook weinig biofotonen. Door al deze factoren heeft 99% van de Nederlanders een biofotonen-tekort. 

Uw cellen, organen en zelfgenezend vermogen werken hierdoor niet optimaal, waardoor chronische klachten ontstaan. Alhoewel er honderden internationale studies zijn die dit onderbouwen wordt biofotonen-therapie nog nauwelijks door artsen toegepast in Nederland. Het is dan ook onze missie dit te veranderen! De door ons toegepaste biofotonen-therapie verhelpt in een aantal behandelingen uw bio-fotonen-tekort.

Terwijl u ontspannen op een behandelbank ligt, stralen infrarode lasers pijnloos voor de cellen hapklare biofotonen uw lichaam in. Uw biofotonen-tekort aanvullen verbetert de interne stofwisseling en onderlinge communicatie van al uw lichaamscellen. Omdat uw totale lichaam uit cellen bestaat, verbetert het letterlijk uw totale gezondheid.

Onze Biofotonen-lamp is niet zomaar een lamp. Het geheim zit hem in de infrarode lasers. Deze unieke infrarode lasers brengen geheel pijnloos en veilig optimaal medisch opneembare biofotonen in uw lichaam. De medische biofotonen van deze infrarode lasers zijn 10.000 keer beter opneembaar dan biofotonen uit gewoon (zon)licht.

De positieve effecten van Biofotonen therapie

●    Het zelfgenezend vermogen herstelt zich
●    Alle organen gaan beter werken
●    U voelt zich energieker en vitaler
●    Een betere hormonale balans
●    Minder klachten van chronische ziekten
●    Emotionele stoornissen weer onder controle
●    Minder stress, meer ontspannen
●    U slaapt beter en vele andere voordelen


Bent u klaar voor een gezond en vitaal lichaam dat bruist van de energie? Start dan met Bio Energie Therapie.
Uw eerste behandeling ter waarde van €75,- is geheel gratis en vrijblijvend. U reserveert hem op de behandeling(en) reserveren pagina. 
Onderzoek wijst uit: 91,3% van onze laatste 2.894 klanten die er van hun dokter 'maar mee moesten leren leven' ervoer na slechts drie behandelingen al een toename aan energie of afname van zijn/haar gezondheidsklachten en ziekten!

SUCCESVOL BIJ ONDER ANDERE


VERMOEIDHEID EN VAGE KLACHTEN

DEPRESSIE, ANGST/STEMMINGSSTOORNIS

ARTRITIS, ARTROSE, CHRONISCHE PIJN

MAAG- EN DARMPROBLEMEN, JICHT

BURN-OUT, HOOIKOORTS, OVERSPANNEN

DIABETES SUIKERZIEKTE TYPE 1 EN 2

INFECTIEZIEKTEN ZOALS LYME & CANDIDA
 
VERBETEREN VAN ALLE ORGAANDFUNCTIES

NAWEEËN VAN VACCINATIES & CORONA

LONGKLACHTEN, ASTMA, BRONCHITIS, COPD

ECZEEM, SLAAPPROBLEMEN, MIGRAINE

VOEDSELINTOLERANTIES EN ALLERGIEËN

MIGRAINE, VRUCHTBAARHEIDSPROBLEMEN

SCHILDKLIER ZIEKTEN, HORMOONSTELSEL
 
VERBETERING IMMUUNSYSTEEM + CONDITIE

FIBROMYALGIE, PMS, ME, CVS EN VEEL MEER

 
Medische Disclaimer | Algemene voorwaarden en privacy beleid
 Alle bedragen zijn inclusief BTW