Vragen? Bel ons op 0850 870738
0
Winkelwagen
€ 0,00
UITLEG APPARATEN /

Bioresonantie therapie

Bio Energie Therapie is een samengestelde therapie en bij elke behandeling wordt u behandeld met verschillende therapieën. Een heel bijzondere wereldbekende therapie die wij toepassen is de Bioresonantie-therapie.

Bioresonantie therapie richt zich op het elektromagnetisch aspect van het lichaam. Mensen hebben namelijk niet alleen een fysiek, maar ook diverse wetenschappelijk aangetoonde elektromagnetische energiebanen. Zoals de meridianen met al hun acupunctuurpunten.

bioresonantie therapie

Daarnaast functioneren de organen het beste op specifieke elektromagnetische resonanties. Voor een goede gezondheid moeten de in biologische systemen aanwezige resonanties in balans zijn. 
 
Van oude tot nieuwe ziekten

Onze organen en cellen hebben dus een meetbare elektromagnetische ‘resonantie’ waarop ze optimaal functioneren. Als die trilling uit balans is, werkt het orgaan minder goed.
Ook ziektekiemen, toxinen, emoties en draadloze zenders en elektrische apparatuur produceren elektro-magnetische frequenties. Al deze frequenties kunnen de optimale frequentie (trilling) van uw cellen en organen verstoren, waardoor uiteenlopende klachten en ziektebeelden kunnen ontstaan.Zelfs verstoringen die door ‘oude’ ziekten zijn opgelopen, zoals een flinke griep van jaren geleden of verstoringen door emotionele en/of lichamelijke trauma’s, kunnen pertinent aanwezig blijven in uw energetisch stelsel. Daardoor heeft u er nog steeds last van. Dit uit zich bijvoorbeeld in een laag energieniveau.

Andersom geldt dat de basis van een ‘nieuwe’ ziekte al aanwezig kan zijn in uw energetisch systeem voordat de fysieke klachten zich openbaren. Bioresonantie-therapie verhelpt verstoringen van oude en nieuwe ziekten en stemt uw organen en energiesystemen weer op een optimale trilling. Verbeterd uw weerstand, immuunsysteem en de stofwisseling in al uw organen. Het heeft hierdoor een enorm positieve invloed op uw algehele gezondheid.

Standaardprogramma’s
We behandelen u met de modernste bioresonantie-apparatuur en volgens ontwikkelde standaardprogramma’s in samenwerking met duizenden bioresonantie-therapeuten wereldwijd.

In plaats van 1 therapiesignaal/-frequentie wordt u tijdens deze programma’s met meerdere signalen/frequenties tegelijk behandeld, die elk hun eigen doel hebben. Daardoor kost een behandeling bij ons 60% minder tijd dan bij concurrerende bioresonantie-therapiesystemen. Er zijn voor meer dan 20 ziekten programma's beschikbaar.

Gedurende de behandeling zit u op een relaxstoel. Daar ligt een bioresonantie-mat op die de goede resonanties overdraagt. U kunt tijdens de behandeling genieten van een drankje en/of een boek lezen. 

De positieve effecten van Bioresonantie-therapie

Door uw lichaam de juiste frequenties toe te dienen functioneert uw lichaam beter en verminderen klachten. Bioresonantie-therapie brengt uw fysieke en energetische stelsel opnieuw in harmonie en verhoogt u uw weerstand tegen zowel toekomstige als chronische ziekten. 

Bent u klaar voor een gezond en vitaal lichaam dat bruist van de energie? Start dan met Bio Energie Therapie. Uw eerste behandeling ter waarde van €75,- is geheel gratis en vrijblijvend. U reserveert hem op de behandeling(en) reserveren pagina. 

Onderzoek wijst uit: 91,3% van onze laatste 2.894 klanten die er van hun dokter 'maar mee moesten leren leven' ervoer na slechts drie behandelingen al een toename aan energie of afname van zijn/haar gezondheidsklachten en ziekten!

SUCCESVOL BIJ ONDER ANDERE


VERMOEIDHEID EN VAGE KLACHTEN

DEPRESSIE, ANGST/STEMMINGSSTOORNIS

ARTRITIS, ARTROSE, CHRONISCHE PIJN

MAAG- EN DARMPROBLEMEN, JICHT

BURN-OUT, HOOIKOORTS, OVERSPANNEN

DIABETES SUIKERZIEKTE TYPE 1 EN 2

INFECTIEZIEKTEN ZOALS LYME & CANDIDA
 
VERBETEREN VAN ALLE ORGAANDFUNCTIES

NAWEEËN VAN VACCINATIES & CORONA

LONGKLACHTEN, ASTMA, BRONCHITIS, COPD

ECZEEM, SLAAPPROBLEMEN, MIGRAINE

VOEDSELINTOLERANTIES EN ALLERGIEËN

MIGRAINE, VRUCHTBAARHEIDSPROBLEMEN

SCHILDKLIER ZIEKTEN, HORMOONSTELSEL
 
VERBETERING IMMUUNSYSTEEM + CONDITIE

FIBROMYALGIE, PMS, ME, CVS EN VEEL MEER

 
Medische Disclaimer | Algemene voorwaarden en privacy beleidAlle bedragen zijn inclusief BTW