Directe toename aan energie & afname van uw klachten
0
Winkelwagen
€ 0,00

VIP-Coaching traject door Kaj Alexnader

Wilt u de allerbeste ondersteuning die Kaj Alexander hoogstpersoonlijk kan geven, dan is er mogelijkheid deel te nemen aan zijn VIP-coaching programma.

Vooropgesteld: u krijgt gedurende uw gehele behandeltraject uw eigen Fotonen therapie en Bioresonantie therapie apparaten ter waarde van €30.000 euro in bruikleen. Deze worden door ons in uw woning geïnstalleerd zodat u uzelf meerdere malen per week kan behandelen voor maximaal resultaat.

Kaj Alexander


Het traject zal beginnen met een persoonlijke inventarisatie van uw huidige woon- leef- en eetgewoonten. Kaj Alexander, oprichter van onze praktijk die persoonlijk meer dan 5.000 mensen heeft genezen van uiteenlopende ziektebeelden. Komt persoonlijk een middag bij u thuis langs om de gehele woning door te meten op straling, CO2 en andere onzichtbare zaken die nadelig bijdragen aan uw gezondheid.

Hij zal daarnaast met diverse alternatieve diagnostische methoden een extra uitgebreid bloedonderzoek verrichten. Op basis van al deze gegevens en zijn ervaringen zal hij een behandelplan op maat maken inclusief uitgebreide adviezen over nodige verbeteringen aan de woning en of eetgewoonten.

Er zijn in de moderne samenleving zoveel problemen op zoveel fronten die u ziek(er) maken. Problemen waar u vaak geen idee van heeft. Het kost veel tijd om dit in kaart te brengen. Toch is het belangrijk om exact te weten wat de invloed is van uw leefomgeving en gewoonten op uw gezondheid.

Elke maand zal er her-evaluatie en bloedonderzoeken plaatsvinden en zal het behandelplan bijgesteld worden. Dit is een zeer exclusief programma en niet voor iedereen beschikbaar. Er zijn op elk moment in tijd slechts 2 plekken simultaan beschikbaar voor dit traject.

Kosten bedragen €2500 per maand per adres op basis van 1 persoon. E
xtra personen op hetzelfde adres kan mee behandeld worden voor €500 per maand toeslag.

Als u interesse heeft in Kaj Alexander zijn VIP-coaching programma neemt u contact op met info@herstartjegezondheid.nl om een gesprek met Kaj Alexander in te plannen zodat hij kan beoordelen of hij u kan helpen.
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW