Vragen? Bel ons op 0850 870738
0
Winkelwagen
€ 0,00
In Nederland heeft 50% van de mensen minstens één officiële chronische ziekte. In werkelijkheid voelen nog veel meer mensen zich continu ziek of moe.

Mensen lopen onder andere rond met door Bio Energie Therapie goed behandelbare ziekten en klachten, zoals:

●    Vermoeidheid
●    Darmklachten
●    Huidklachten
●    Longklachten
●    Spier- en gewrichtsklachten
●    Emotionele problemen en depressies
●    Vage onverklaarbare klachten

Vrijwel al dit soort chronische klachten zijn flink te verbeteren als u het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderd. Dit doen we bij Bio Energie Therapie met hypermoderne behandelingen.

De resultaten laten zien dat dit werkt: 91,3% van onze klanten ervoer na slechts 3 behandelingen verbetering in energie of vermindering in klachten.


 


Zelfgenezend vermogen herstellen


Wat al onze behandelmethoden met elkaar gemeen hebben, is dat ze vallen onder de biofysische geneeskunde. Dat is de modernste tak binnen de (alternatieve) geneeskunde. 
U wordt bij ons behandeld met verschillende therapieën waaronder:

●    Biofotonen-therapie
●    Bioresonantie-therapie
●    Biospin-inversietherapie
●    MagneetveldtherapieDeze therapieën helpen onder andere het volgende te verbeteren:

●    Energieniveau
●    Immuunsysteem
●    Hormoonhuishouding
●    Pijnklachten
●    Spijsvertering
●    Ontgifting
●    Emotionele balans
●    Chronische klachtenDe therapieën hebben een gemeenschappelijk doel: het zelfgenezend vermogen van uw lichaam herstellen en stimuleren, zodat uw klachten verminderen en uw energie toeneemt.

Wist u dat 95% van de chronische gezondheidsklachten zijn oorzaak vindt in een verstoring van het zelfgenezend vermogen en dat slechts 5% genetisch bepaald is? 

Als we het zelfgenezend vermogen stimuleren zullen al uw organen weer beter gaan functioneren. Daardoor is ons behandelresultaat duurzaam en blijven de behandelingen hun werking behouden.

Dus, bent u klaar voor een gezond en vitaal lichaam dat bruist van de energie? Start dan met Bio Energie Therapie. Uw eerste behandeling ter waarde van €75,- is geheel gratis en vrijblijvend. U reserveert hem op de behandeling(en) reserveren pagina. 

Meer informatie? Download onze brochure

Medische Disclaimer | Algemene voorwaarden en privacy beleid

 
Alle bedragen zijn inclusief BTW