Biofotonen therapie

Bio energie therapie is een samengestelde therapie waarbij u wordt behandeld met verschillende therapieën. De meest onbekende maar meest waardevolle therapie is de biofotonen therapie. Biofotonen therapie vormt de fundering van ons behandel resultaat. 

De werking is gebaseerd op het feit dat alle miljarden cellen in uw lichaam zowel intern binnen in de cel als onderling van cel tot cel communiceren met minuscule lichtsignalen; biofotonen om precies te zijn. Deze aanvullen met de speciale biofotonen therapie doet letterlijk wonderen voor uw gezondheid zoals u zelf kunt ervaren tijdens een gratis proefbehandeling.

Biofotonen therapie

Biofotonen onmisbaar voor uw zelfgenezend vermogen

Alles in het lichaam werkt met elkaar samen, en is van elkaar afhankelijk. Als de communicatie tussen uw cellen slecht verloopt omdat er tekorten zijn aan (bio)fotonen, functioneren ook uw organen en zelfgenezend vermogen minder goed.

Het gevolg is onder andere dat gifstoffen zich opstapelen en ontstekingsprocessen in uw lichaam toenemen. Een arts zal helaas nooit leren dat een biofotonentekort aan de basis staat van praktisch alle chronische klachten en ziekten waar we vandaag de dag mee te maken hebben.

Biofotonen therapie, de grootste doorbraak in geneeskunde van 21e eeuw

Je zou fotonen kunnen omschrijven als vitamine. Het is een onmisbaar iets in het lichaam. (Bio)fotonen zijn helaas geen fysieke stofjes die in tabletten passen. Wel zijn ze het lichaam in te stralen met de medisch infrarode lasers gebruikt tijdens biofotonen therapie.

Een van de manieren waarop cellen communiceren, is dus via biofotonen. Het lichaam kan fotonen niet zelf produceren, maar alleen opnemen en hergebruiken. U krijgt ze binnen via zonlicht en voeding. Rauwe, onbewerkte plantaardige voeding bevat de meeste biofotonen. Gekookte of bewerkte voeding bevat nauwelijks nog biofotonen.

Biofotonen zijn hét wetenschappelijke antwoord op het spreekwoordelijke ‘levenslicht’. Het lichaam kan niet gezond blijven zonder regelmatige toevoer van nieuwe biofotonen. Ons klimaat en levensstijl verhindert helaas een opname van voldoende biofotonen.

De meeste mensen zijn meer binnen dan buiten. Binnen is de lichtintensiteit 90% minder dan buiten. Om het nog erger te maken bedekken we 75% van onze huid met kleding.

Biofotonen aanvullen met biofotonen therapie is heden ten dage onmisbaar om gezond te blijven. Ervaar dit zelf tijdens een gratis proefbehandeling.

Biofotonen therapie is succesvol bij onder andere:

Vermoeidheid en vage klachten

Depressie, angst/stemmingsstoornissen

Infectieziekten zoals Lyme & Candida

Migraine, fibromyalgie, ME, CVS, PMS

Overbelaste lever, spierpijn

Longklachten, astma, bronchitis, COPD

Maag- en darmproblemen, jicht

Burn-out, hooikoorts, diabetes 1 en 2

Schildklierziekten, hormoonproblemen

Voedselintoleranties en allergieën

Eczeem, slaapproblemen, vruchtbaarheid

Artritis, artrose, chronische pijnklachten

Andere onverklaarbare klachten en ziekten waar u niet mee geboren bent!

Heeft u last van chronische gezondheidsklachten? Dan is er 99% kans dat u net als vele mensen in Nederland een biofotonen-tekort heeft in uw cellen. Uw cellen, organen en zelfgenezend vermogen werken hierdoor niet optimaal, waardoor chronische klachten ontstaan.

Alhoewel er honderden internationale studies zijn die dit onderbouwen wordt biofotonen-therapie nog nauwelijks door artsen toegepast in Nederland. Het is dan ook onze missie dit te veranderen. 

De door ons toegepaste biofotonen-therapie verhelpt in een aantal behandelingen uw biofotonen-tekort. Terwijl u ontspannen op een behandelbank ligt, stralen speciale medische infrarode lasers pijnloos voor de cellen hapklare biofotonen uw lichaam in. 

Uw biofotonen-tekort aanvullen verbetert de interne stofwisseling en onderlinge communicatie van al uw lichaamscellen. Omdat uw totale lichaam uit cellen bestaat, verbetert het letterlijk uw totale gezondheid, zowel lichamelijk als emotioneel.

Het klinkt voor u misschien te mooi om waar te zijn maar de resultaten spreken boekdelen. Onze biofotonen ‘lamp’ is dan ook niet zomaar een lamp.

Het geheim zit hem in de medische infrarode lasers. De door deze lasers geproduceerde fotonen zijn tot duizendmaal beter opneembaar dan die uit zonlicht.

Reserveer nu uw eerste afspraak gratis

Bent u klaar voor een gezond en vitaal lichaam dat bruist van de energie? Start dan met Bio Energie Therapie. Uw eerste behandeling ter waarde van €85,- is geheel gratis en vrijblijvend.

Onderzoek wijst uit: 92,9% van onze laatste 2.894klanten die er van hun dokter ‘maar mee moesten leren leven’ ervoer na slechts 4 behandelingen al een toename aan energie of afname van zijn/haar gezondheidsklachten en ziekten!

Succesverhalen

Isabella Kats

Isabella Kats

5/5
Serieuze praktijk, ruim en netjes. Veel kennis die gratis uitgedeeld wordt via boeken en brochures. Geen dure pillen maar gratis adviezen gebaseerd op moderne inzichten. Ze werken met moderne behandelingen die direct effect hebben. Prijs/kw...
Anton van Hoogendonk

Anton van Hoogendonk

5/5
Al na één behandeling had ik een week lang meer energie dan ik in jaren heb gehad, alsof er een blokkade verdween. Mensen moeten fotonen tekorten oplossen echt meer serieus nemen, dit oplossen heeft in één keer meer voor mij gedaan dan welke thera...
Hendrik Sessink

Hendrik Sessink

5/5
Eerlijk? ik geloofde nooit zo in dit soort dingen. Maar na veel jaren pillen slikken wou ik eindelijk wel eens van die ellendige diabetes 2 af. Je hoort toch dat mensen er van genezen met alternatieve dingen. Nou ik kreeg een folder in de bus e...
Anne Nijdam

Anne Nijdam

5/5
Ik was op zoek op google naar een bioresonantie want ik had er van een vriendin over gehoord doen kwam ik bij deze praktijk uit ik kende ze nog niet. Had al een 2 jaar last van vermoeidheid en darmklachten, de huisarts kon me niet verder helpen. I...
Rob B.

Rob B.

5/5
Ik ben in 2015 bij ze onder behandeling geweest en heb ze vervolgens een jaar geholpen in de praktijk als behandelaar. Het is niet voor niets dat mensen stad en land afreizen naar hun praktijken. Puur resultaat!
Sabine Goudstra

Sabine Goudstra

5/5
Ik zal het duidelijk houden, zit je ergens mee dan moet je hier gewoon heen. Ik ben na 15 jaar eindelijk van mijn migraine en darmklachten af. #Dankbaar
Inge Tijssen

Inge Tijssen

5/5
Ik ben naar deze praktijk doorverwezen door het AMC ziekenhuis omdat ze daar geen raad meer met mijn Lyme wisten. Ik ben van nature niet van alternatieve dingen maar gezien ze hoog aanbevolen kwamen was ik berijd alles te proberen.Nu kan ik zeggen...
Arjen de Haan

Arjen de Haan

5/5
Ik ben zo opgelucht dat 1 soort therapie mensen met tal van chronische klachten op weg helpt naar blijvend herstel. Als we op de reguliere geneeskunde moeten wachten dan duurt dit nog wel even, en iedere dag is er een. Ik heb de extra lange behand...
Kevin Visser

Kevin Visser

5/5
Ik had alles al geprobeert afgelopen 30 jaar en dit is de eerste praktijk waar ik echt verbaast ben over de resultaten. Ik kan het gewoon niet geloven hoe veel beter ik mij al voel na een paar weken. Als dit zo blijft raad ik het iedereen aan d...
Rianne Zuidema

Rianne Zuidema

5/5
Dankzij jullie heb ik geen last meer van de darmklachten waar ik al 4 jaar mee zat en niemand me mee kon helpen zowel de artsen als andere natuurkundepraktijktijken. Ook heb ik veel meer energie. En dat allemaal binnen 1 maand, heel bijzonder e...
Sebastiaan Hogedoorn

Sebastiaan Hogedoorn

5/5
Merkte na 1 behandeling al verschil. Nu 4 gehad. Zeer tevreden over de resultaten tot nu toe. Vriendelijk personeel in een keurige grote praktijk. Een voorbeeld voor de industrie als je het mij vraagt
Patricia van Dorum

Patricia van Dorum

5/5
Ik kon me direct aansluiten bij jullie moderne visies dus ik besloot bij jullie langs te gaan. De behandelingen hadden al na 2 keer effect. Ik hoop dat meer mensen jullie praktijk weten te vinden want iedereen zou dit gewoon af en toe moeten doen!
Barbara Perenboom

Barbara Perenboom

5/5
Ik hoop dat meer mensen naar bio therapie gaan want ik heb van hun meer gehad in 1 dag dan van alle medisch specialisten in 10 jaar tijd. Ik ben nu 2 maanden onder behandeling en ik ben al van veel klachten af waar ik van dacht ‘me te moeten leven...
Janitine Varenkamp

Janitine Varenkamp

5/5
Ik ben nog maar 2x geweest en merk voor het eerst in mijn leven enorme verbetering in mijn astma en vermoeidheid, dingen waar ik al 20 jaar mee kamp. Wat mij aanspreek is de professionaliteit van deze praktijk, dat zie je niet vaak. Ik ga zeker do...
Marianne Jansen

Marianne Jansen

5/5
Ik kwam bij BIO ENERGIE THERAPIE vanwege jarenlange vermoeidheid, ik had al van alles geprobeerd. Na een paar behandelingen hier kwam mijn energie terug en ik voel me oprecht beter dan ik me in jaren voelde ik ga zeker door met deze therapie. Ik k...
Jan van Leeuwerik

Jan van Leeuwerik

5/5
Aardige mensen met verstand van zaken, ben verrassend goed geholpen door deze nieuwe therapie, beste wat ik tot nu toe heb meegemaakt dus ben zeer tevreden.
Sarah Abdulla

Sarah Abdulla

5/5
Inmiddels is mijn hele famillie al bij jullie geweest het heeft ons leven vereranderd vooral dat van mijn vader die heel ziek was. Bedankt voor alle behandelingen en goede adviezen ik hoop nog veel mensen jullie zullen vinden.
Sarah Mantinge

Sarah Mantinge

5/5
Behandelingen werken echt snel ik had na twee behandelingen geen prikkelbare darmklachten meer een voel me veel beter veel meer energie heel fijn na 10 jaar ziek te zijn geweest had ik dit maar eerder ontdekt.
Dave Vos

Dave (en Elsa) Vos

5/5
Hele fijne praktijk met begane mensen. We hebben de behandelingen als zeer prettig en effectief ervaren en ook de gesprekken met de assistente die veel interesses mij gemeen bleek te hebben hebben me altijd doen lachen.Ik ben van mijn darm en huid...
Alie kuijper

Alie Kuijper

5/5
Na een jaar fotonentherapie ben ik nog steed fan van deze methode. Ik voel me op m’n 82ste ondanks een opeenstapeling van allelei ouderdoms kwaaltjes behoorlijk fit. Wat ik voor de therapie met veel moeite door ademnood en met tegenzin deed was wa...
Winkelmand0
Er zijn geen producten in uw winkelmand.
0